Splash about badetøj – find det online

Er du den lykkelige mor eller far til en lille ny guldklump – og påtænker I at tage lektioner i baby svømning når han eller hun er gammel nok? Så er det vigtigt, at I har det rette udstyr – her under badetøj – til lejligheden. Og her kan I med fordel vælge Splash About Badetøj.

Hvad er Splash About Badetøj?

Splash About er et engelsk brand inden for badetøj til børn, også kendt som Happy Nappy Splash About. Splash About blev grundlagt i 2001, og er den dag i dag et at de største brands inden for genren i Storbritannien. Splash About Badetøj udmærker sig ved sin høje kvalitet og ditto komfort samt sikkerhed og slidstyrke.

Med Splash About Badetøj er dit barn og omgivelserne 100% beskyttet mod ”uheld” i vandet, og er således godkendt af alle danske svømmehaller som blebukser til eksempelvis baby svømning. I mange svømmehaller er Happy Nappy Splash About blebukser og badedragter faktisk påkrævet førend man kan få lov at bade med sit barn.

Du og dit barn er således rigtig godt klædt på til svømmeturen med Splash About Badetøj. Det er dog vigtigt, at du vælger en størrelse og en model som passer perfekt til dit barn, således at badetøjet slutter tæt.

Hvor finder jeg Splash About Badetøj online?

Hos Farmors Outlet finder du et stort og velassorteret udvalg af Splash About produkter. Farmors Outlet er en online shop med børnetøj og tilbehør til barn og baby, og her finder du alt, hvad du skal bruge for at kunne medbringe dit barn i den lokale svømmehal.

Splash About er nemlig leveringsdygtig i andet og mere end blot badetøj. Du kan også via Farmors Outlet købe badehåndklæder, flyde jakker, våddragter og skiftemåtter, som kan medbringes i svømmehallen.

Du kan se hele udvalget af badetøj og tilbehør på farmorsoutlet.dk