Skab tryghed på arbejdspladsen med videoovervågning

Hvis du har et firma eller er leder i et firma, så kan det være I allerede har fået sat videoovervågning op på arbejdspladsen. Hvis ikke, så burde I gøre det. Mange firmaer ligger i fælles bygninger med andre firmaer, hvor man lejer et kontor. Her er der ofte styr på videoovervågning, alarmer og lignende.

Hvis man har sit eget lille kontor uden man tilhører noget større, så er det en god idé at få sat videoovervågning udenfor, indenfor eller begge dele. Måske tænker man at man ikke har noget af værdi inde på kontoret, men det er alligevel ikke så dumt at få installeret videoovervågning alligevel. Man kan sætte et lille klistermærke på døren og vise at herinde er der videoovervågning – dette kan i mange tilfælde skræmme eventuelle uvedkommende væk. 

Hvilket videoovervågning skal I vælge?

Der findes mange forskellige slags videoovervågninger i dag på markedet. Det kan være svært lige at finde ud af hvilket man skal vælge, især hvis man ikke ved ret meget om det. Der findes mange smarte samlede pakker, hvor man fx får 4 eller 8 kameraer med i én pakke og så kan det kører over internettet. Først skal man prøve at finde ud af hvor mange kameraer man skal have op. Måske man gerne vil have videoovervågning både indendørs og udendørs, så kræver det måske 4-6 kameraer. Alt afhænger af størrelsen på bygningen og kontoret. Måske er der nogle rum I ikke finder nødvendigt at have videoovervågning i. 

Hvis man får installeret videoovervågning på arbejdspladsen, så kan det også gøre at medarbejdere måske er mere trygge ved at lade noget arbejde ligge på arbejdet. Det er ikke alle der er lige glade for at lade deres bærbar liggende på skrivebordet, hvis der ikke er nogen form for sikkerhed andet end låsen i døren.

I stedet for at slæbe alle sine ting frem og tilbage hver dag, så kunne det da også være rart at man kunne lade det stå uden at være nervøs. Klistermærket om at man har videoovervågning har lidt samme effekt på indbrudstyve som klistermærket om at en stor hund vogter indendøre. De finder ofte hellere et sted hvor der er mindre risiko for at blive fanget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *