Sådan her kan du også bruge din sovepose

16 september 2021 Anders Lundtang Hansen

En sovepose er skabt til, at man kan krybe ned i den og være dækket helt rundt som i en puppe, hvor man hovedsageligt benytter sig af den slags udenfor, hvis man ligger i telt eller lignende, dog skal man huske underlaget.

Det kan være på en telttur, en tur i shelter, nede ved stranden på festival og meget andet, for temperaturen kan dale en del, og så er det godt, at man kan få sig en sovepose, der egner sig til både at sove ud i varmere og mere kolde områder.

Kig for eksempel rundt på XtraGrej for at se, hvilken sovepose, der passer bedst til dig.

Den ene gang kan man have brug for en mere tynd sovepose, som man har en del åbent, mens man andre gange skal bruge en sovepose, som man kan snøre helt tæt op ved ansigtet, så man kan holde varmen endnu bedre.

Men der er også andre måder, man kan bruge ens sovepose på.

Brug soveposen til forskellige formål 

Man kan jo netop bruge soveposen som en alternativ dyne, hvis man nu ikke lige har fået købt sig en god dyne endnu, eller man bare synes, at ens soveposen med flere længder slår ens dyne.

Nogle soveposer kan jo netop åbnes stort set helt op, så den bliver dobbelt så bred, så man kan bruge den som dyne og eventuelt have en person mere med under den.

Man kan også bruge soveposen som hyggetæppe, hvis man er ung og skal overnatte ovre hos en ven, hvor der også kommer andre, som der skal sove i samme lokale, så man ender i et regulært pajamasparty. 

Er man udenfor og meget fiks, så kan man også rejse ens sovepose op som et lille læskur, hvis det blæser, eller man skal forsøge at tænde et mindre bål.

Selvfølgelig skal man så huske på ikke at dække sig helt ind over bålet, så man ender i en røgforgiftning. 

Flere Nyheder