Prøv grænserne af med en strapon

Det er altid sjovt at prøve noget nyt i parforholdet – og når man beslutter sig for at prøve grænser af, kan det ofte føre til, at man lære nye ting om hinanden. Mange par forsøger sig med let bondage eller BDSM, når de skal variere deres sexliv. Ud over det, at det er utroligt pirrende og en smule grænseoverskridende at skulle hengive sig 100% i en andens magt, er det også lærerigt for parforholdet at få en ny dimension på. Bondage kan fungere som tillidsskabende element – og det samme kan andre former for rollespil.

Byt roller i sengen med en fræk strapon

Det kan være både morsomt og inspirerende at forsøge sig med rollespil i soveværelset (eller på andre lokationer). Erotisk rollespil kan bringe et frisk pust af spænding ind i et forhold. Og hvis I vil gå hele vejen, kan I prøve at bytte roller i sengen. Dette kan gøres med en smart strapon, som kan give ham chancen for at opleve, hvad det vil sige at være den penetrerende part – og vice versa for hendes vedkommende.

Skab tillid og empati med en strapon

Når I prøver jer frem med en strapon, er det selvfølgelig meget vigtigt, at I går langsomt frem. Det kan sagtens vise sig at være en god idé at lade manden varme op et stykke tid i forvejen ved hjælp af butt plugs. Men når først I har prøvet sex med en strapon, vil I begge få en meget bedre forståelse af, hvad det vil sige at tilhøre det modsatte køn.

Køb strapon online

Hvis du leder efter en strapon i høj kvalitet, og ikke har lyst til at shoppe i en fysisk butik, kan du med fordel finde den perfekte strapon på belugi.dk. Handel, betaling og forsendelse foregår 1005 diskret, direkte til din adresse inden for få hverdage.