Overvej nøje hvor din træterrasse skal ligge

15 august 2021 Lotte Hindsberg

Er du ny huslejer og er der ikke allerede en terrasse er det ofte noget af det første de fleste kaster sig over. For noget at det de fleste syntes er det bedste, så er de at sidde på terrassen på de få og derfor kostbare sommerdage. Det er i midlertid en god ide at vente og lære huset, haven og ikke mindst solen og vinden at kende først. Det gør man ikke på fem minutter.

Ved først at lære din grund at kende mindsker du risikoen for at anlægge en terrasse der hvor det blæser allermest eller hvor solen går ned før i kommer hjem fra arbejdet. Det mest ideelle er selvfølgelig at have to terrasser. En hvor i får sol om morgenen og en hvor i får eftermiddagen og aftensolen. En terrasse et sted i haven som er dit ynglingssted skal heller ikke undervurderes. Du kan få inspiration her https://www.kun-terrasser.dk/.

Få råd og vejledning før du får bygget

Uanset om du vælger selv at bygge din nye træterrasse eller du vælger at få den bygget er det en god ide at få råd og vejledning af en erfaren og uddannet tømrer. Det er vigtigt at få valgt den rigtige type træ. F.eks. er valg af det rigtige type træ vigtigt. Hører du ikke til den type der holder af at vedligeholde og reparerer, er det vigtigt at du få bygget din terrasse af træ, der kræver den mindste mål af vedligeholdelse.

Det kan din tømrer hjælpe dig med. Han kan også hjælpe dig med at få din terrasse vedligeholdt, så den holder så længe som muligt. Sidst men ikke mindst kan han komme med inspiration til, hvordan din terrasse skal se ud. Det kan være en terrasse med eller uden overdække eller den kan ligge et helt andet sted, end tæt på huset.

Flere Nyheder