Korrekt montering af kanttråd til robotplæneklipper

Inden du sender din nye robotplæneklipper på arbejde er det vigtigt at du sørger for at kanttråden er forsvarligt monteret.

Hvordan monterer jeg kanttråd til robotplæneklipper?

Du kan godt selv montere kanttråd til din robotplæneklipper. Du kan vælge at montere tråden oven over jordens overflade i hele plænens omkreds, og så fastgøre den ved hjælp af pløkker.

Dette er dog hverken nogen særlig køn eller praktisk løsning. Afgrænsnings kabel, som er placeret over jorden, vil synes grimt og utjekket – og det samme vil de synlige pløkker. Samtidig er der en vis risiko for at et dyr vil vikle sig ind i tråden eller at et legene barn vil snuble over den. Ud over det at børn eller dyr kan komme til skade skal du så også ud og fæstne tråden på ny. Altså ikke nogen videre holdbar løsning.

Du kan også vælge at lade kanttråd til robotplæneklipper nedgrave eller nedfræse i jorden. Dette er straks langt smartere. Når du graver kanttråd til robotplæneklipper ned langs plænens kant bliver den hvor den skal, og vil ikke kunne ses. Det er dog et noget omstændeligt arbejde selv at forestå nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper. Det kræver et vist håndelag og en god portion erfaring.

Når man nedfræser kanttråd til robotplæneklipper skal man for det første placere kablet i den rette dybde. Det må ikke ligge for dybt så at sensoren i robotplæneklipperen ikke kan registrere det. Det må ikke ligge for tæt på overfladen så det risikerer at blive blottet. Og der ud over skal kablet ligge i en bestemt afstand til plænens kant hvis denne altså skal stå snorlige.

Få professionel hjælp til montering af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du vil være helt sikker på at kanttråden monteres perfekt kan du altid kontakte Kabelnedlægning.dk og få et godt tilbud på nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *