Kom smøgvanerne til livs med en e cigaret

Et rygestop er ikke nogen lille og nem sag. Uanset hvor mange gode intentioner, som ligger bag den store og vigtige beslutning, er det at kvitte smøgerne særdeles vanskeligt – især hvis du har været ryger gennem mange år. Der findes selvfølgelig mennesker, som kan kvitte cold turkey, men de er i mindretal. Og hører du til det store flertal, som gennem årene har oparbejdet en såvel fysisk som psykisk afhængighed af de giftige og ildelugtende cigaretter, bør du være opmærksom på, at et rygestop kræver såvel viljestyrke, som vedholdenhed og handlekraft.

Hold dampen oppe med en e cigaret

De fleste rygere kan i løbet af få uger komme den fysiske afhængighed til livs ved hjælp af diverse nikotin holdige rygestop produkter. Disse fås i håndkøb i mange kiosker, hos materialisten og på apoteket, og kan tage form af tyggegummi, tabletter, mundspray eller plastre. Men der, hvor de fleste falder i rygefælden igen, er når den psykiske afhængighed sætter ind. Det er når man som ryger ikke længere kan færdes i den vante flok af andre rygere, fordi man får så utroligt stor lyst til selv at have noget at bappe på. Så er det nemt at sige ”jeg napper bare en enkelt”. Og så klapper fælden.

Hvis du i stedet for de konventionelle rygestop produkter vælger at bruge en e cigaret, kan du imødegå disse situationer. Du vil stadig kunne tage en smøgpause på jobbet eller ryge sammen med vennerne når I er i byen. Du bruger bare din e cigaret i stedet for en almindelig cigaret. Dette er langt billigere – og en e cigaret udvikler ikke ildelugtende og sundhedsskadelig røg, som giver dig dårlig ånde og gule tænder. Kun vanddamp – og du kan selv bestemme, hvordan denne skal dufte og smage.

Læs mere, og køb sin e cigaret, på esug.dk