Hvorfor skal du male din båd med Jotun bundmaling?

Har du hørt om Jotun bundmaling? Måske undret dig over hvorfor mange siger det er den rette bundmaling at bruge til sin båd? Jotun bundmaling er en af de mest solgte bundmalinger, og det er der gode grunde til. Læs med her og find ud af hvorfor du skal male din båd med Jotun bundmaling fremover!

Der findes mange forskellige bundmalinger på markedet, men Jotun bundmaling tager dog førstepladsen. Det er en ekstremt effektiv bundmaling på alle parameter, som oven i købet er nem at anvende. Der er nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger man skal tage sig, inden man giver sig i kast med bundmalingen. 

Du skal beskytte dig selv godt fra top til tå, så du undgår øjenskader, indånding af giftige dampe, kontakt med maling og krop og lignende. Så længe du sørger for at anskaffe dig de nødvendige værnemidler, så kan du trygt gå i gang med at male din båd med Jotun bundmaling. 

Hvad kan Jotun bundmaling frem for andre bundmalinger?

Det der gør Jotun bundmalingen helt unik, er tørretiden. Du kan måle din båd op til 9 måneder inden søsætning, hvilket vil sige at du kan male din båd i efteråret og sætte den i vandet når de gode solrige dage titter frem. For enhver sejler, er det vigtigt ikke at gå glip af de gode dage på vandet. Det kan du undgå at gå glip af med Jotun bundmaling. 

Derudover så får du også bare en bundmaling, som er ualmindelige effektiv, når det kommer til at forhindre begroning på bådens bund. Begroning kommer altid på bådenes bund, men det er en stor fordel at finde et plejemiddel, som kan minimerer begroningerne. 

Til sidst, så giver Jotun bundmaling selvfølgelig også din båd det perfekte finish. Et smukt glat lag, så din båd ser fuldstændig ny ud igen. Det betyder rigtig meget at man vedligeholder og plejer sin båd, så den ser flot og skarp ud. Derudover hjælper det selvfølgelig også på bådens samlede levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *