Hvor finder du det bedste sted at købe jord henne?

Jord er et produkt som du kan bruge i mange sammenhænge. Du kan bruge jord til både det mindre hobbyprojekt i have, hvis du skal bygge en fodboldbane eller hvis du ønsker at lave en indkørsel. Jord kan bruges til mange forskellige opgaver. Derfor findes der også jord der er egnet til at løse forskellige opgaver. Det er ikke ligegyldigt, hvilken jord du vælger at bruge, da det kan have stor betydning for, hvordan dit resultat vil blive. Vi anbefaler derfor at du nøje læser op på, hvad du skal bruge af jord til det aktuelle opgave. Er du i tvivl bør du opsøge en professionel fagmand, der ved hvilken jord der vil egne sig bedst til opgaven. 

Det kan f.eks. være at, hvis du skal bruge jord til at plante nye blomster eller bede, er det vigtigt at vælge en jordtype, der har et højt organisk indhold. Det vil være det bedste grundlag for nye planter eller en evt. ny hæk. 

Hvilken jordtype skal du vælge?

Som udgangspunkt er der fire forskellige jordtyper, som er ideelt at bruge til de fleste projekter. Det er blandt andet harpet muldjord, supermuld, svær supermuld og havemuld. Tager du f.eks. den sidstnævnte kan det være ideelt, hvis du ønsker en jordtype, hvor der ikke vokser ukrudt. Havemuld er nemlig ukrudtsfrit. 

Svær supermuld er mest ideelt, hvis du har planer om at plante et nyt træ eller dyrke grøntsager. 

Bestil jord online og få det leveret direkte hjem til dig

Der er flere fordele i at bestille jord online. For det første kan du se billeder og læse omkring de forskellige typer af jord du kan købe. Herudover er der mulighed for at ringe eller chatte, så du kan få svar på dine spørgsmål. Hos Grus og Affald kan du få leveret jord direkte hjem til din adresse. Du behøver derfor ikke selv at køre ud.