Hvem kan få brug for en psykolog?

I princippet kan alle, som er nået til et svært tidspunkt i livet, have glæde og nytte med at tale med en professionel psykolog. For det første skal man aldrig være bange for, at man kommer til at lægge psykologen til last med sin fortælling – dette kan godt blive et problem i forhold til familie og venner, som måske godt kan blive trætte og føle, at man hænger fast i den samme skure.

For det andet er samtaler med en psykolog ganske fortrolige, hvilket betyder, at man ikke skal være bange for at ens dybe hemmeligheder bliver fortalt videre. Og for det tredje kan man rent faktisk få det bedre af at have en samtale med en psykolog i ny og næ. Psykologen er uddannet inden for – og har stor erfaring med – det menneskelige sind.

En psykolog har derfor rigtig gode forudsætninger for at forstå dine problemstillinger, og hjælpe dig til selv at nå frem til løsningen på disse. Med målrettet terapi hos en psykolog får du de nødvendige redskaber til selv at bearbejde og analysere din situation og dine problemer, og komme videre derfra.

Psykolog for hele familien

En gang imellem eksisterer problemet ikke kun hos det enkelte menneske, men i det tætte samspil, som findes mellem medlemmerne i en familie. En familie bliver ikke dysfunktionel af sig selv, men som oftest skal der en koordineret indsats til for at få familielivet på ret køl igen.

Psykolog Jens Henrik Thormann har i mange år hjulpet familier, par, børn og unge med at komme igennem svære og hårde tider, og genoprette den balance, som er påkrævet for et harmonisk og velfungerende familieliv. Hvis du eller din familie trænger til hjælp i forbindelse med eksempelvis udfordringer med skolen, spiseforstyrrelser, utroskab eller alkohol problemer, kan du med fordel booke en tid via http://www.psykologpraksis-odense.dk/