Her kan du få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aarhus

16 januar 2022 Silje Hansen

advertorial

Går du med overvejelser om at flytte i noget andet, eller om det er det rette tidspunkt at sælge din bolig på? Det kan være svær at spå om, hvornår det bedste tidspunkt er for at sælge din bolig. I bund og grund handler det måske mest om, hvor du er i livet. Hvis du drømmer om at komme i noget andet, eller pladsen er blevet for trang i din nuværende bolig. Så kan det måske være det rette tidspunkt at sælge din bolig på, for at komme i noget større og bedre.

Boligmarkedet er varmt lige nu. Der er derfor rift om flere forskellige typer af boliger. Her kan det meget vel være, at der er en køber, som netop søger en bolig som din. Hvis du har en bolig i Aarhus eller omegn, er der stor efterspørgsel på lejligheder og villaer. Der er derfor god chance for at du kan få solgt din bolig til den ønskede pris og relativ hurtigt. 

Her er første skridt af få en salgsvurdering af en ejendomsmægler i lokalområdet.

image

Hvordan forbereder du din bolig på den bedste salgsvurdering?

Når en ejendomsmægler kommer ud for at se på boligen, kender vedkommende som regel nabolaget, området og hvad boligerne er blevet solgt for. Derfor bliver der typisk kigget på standen på din bolig, samt hvordan den evt. adskiller sig fra de andre. 

For at give ejendomsmægleren et reelt godt indtryk, bør du rydde op og gøre rent i boligen. Da indkørslen er det første indtryk man får, bør du klippe hæk, slå græs og sørge for der er fejet og ryddet. Hvis der er små hængepartier, er det en god ide at have løst dem inden da, da det præsenterer boligen bedst.

Få en uforpligtende gratis salgsvurdering i Aarhus

Hvis du ønsker en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Aarhus eller omegn, kan du med fordel tage kontakt til byens lokale mægler, nemlig https://www.gravelstone.dk/gratis-salgsvurdering/.

Flere Nyheder