Grøn, økologisk frisør København

Når garnet er tørt og genstridigt, er det fristende at klippe længderne af, selv om det samtidig er med blødende hjerte. Men det er i mange tilfælde slet ikke nødvendigt. Selv om dit hår er slidt af sol, saltvand, klorvand eller hyppig styling, kan det efter al sandsynlighed sagtens reddes med den rette behandling. Det kræver en professionel frisør, som ved, hvordan han eller hun skal tage hånd om dine triste lokker for at få dem til at stråle igen. Og den aller bedste forkælelse, du kan give dit hår, er en dybdegående behandling med grønne hårprodukter i høj kvalitet.

Hvorfor vælge en grøn frisør?

Kemiske behandlinger – for eksempel hyppige farvninger, blegninger eller permanent – slider meget på håret, da den gentagne udsættelse for disse kemikalier skader hårstrået og gør det porøst. Derfor vil et skadet hår typisk være mat i udseende, og have nemmere ved at filtre eller knække. Samtidig kan kemikalierne påvirke og udtørre hovedbunden, således at den bliver irritabel og mere modtagelig over for udefra kommende påvirkninger. Du risikerer på sigt at udvikle allergi over ikke blot hårfarver og hårprodukter, men også alle mulige andre plejende cremer, lotions, shampoo og balsam. Denne type allergi kan medføre eksem, som kan udarte sig i sår i hovedbunden og pletvist hårtab. Hvis du ønsker at undgå at udsætte sit hår for skadelige kemikalier, bør du vælge en grøn frisør. En grøn frisør benytter sig fortrinsvis at produkter, som er økologiske, og dermed baseret på 100% naturlige ingredienser.

Find din grønne frisør i København

Hvis du er blevet lidt tændt på tanken om at lade dit hår behandle med lækre og velduftende naturlige hårprodukter, kan du med fordel bestille en tid hos Frisør Pii. Her får du, udover en professionel og personlig behandling, en sand wellness oplevelse, som vil efterlade dit hår skinnende og glansfuldt. Book en aftale på frisorpii.dk