Giv dit barns grød et boost med færdig børnemad

09 august 2021 Emilie Ann Jacobsen

Havregrød, hirsegrød, rismelsgrød og lignende former for grød er utroligt nemme at tilberede, når du har et lille barn. Samtidig er det mad, som de fleste børn godt kan lide at spise. Men ligesom for os andre kan det godt blive lidt ensformigt for et lille barn, hvis vi skal spise grøden helt uden noget på. Derfor kan det være værd for dig at overveje at lave lidt frugtgrød til at komme på. Har du ikke overskud til at lave frugtgrød, kan du også bruge færdiglavet børnemad til at komme på.

Firmaet Semper laver for eksempel en lang række forskellige former for børnemad. Det er for eksempel frugtgrød og smoothies. De er nemme for dig at komme på dit barns grød, så du hurtigt kan præsentere ham eller hende for forskellige smage. Der findes smoothies og færdiggrød med en lang række forskellige smage. Dermed kan dit barn for eksempel prøve pære-banangrød den ene dag og hindbær-æblegrød den næste dag. Det er godt for dit barn at prøve mange forskellige smage af.

Færdiggrød kan være godt at have med på ferien

Skal du på ferie med din baby, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du lige skal tilberede mad til ham eller hende. En sulten babymave kan jo ikke lige vente på, at tjeneren kommer med maden, eller at morgenmadsbuffeten åbner.

For at undgå at stå med en skrigende og sulten baby kan det være en god ide for dig, at du køber rigeligt med færdiggrød, som du kan tage med på ferien. Du kan både få færdiggrød, der er klar til servering, og færdiggrød, som du bare skal tilsætte kogende vand til. Er der en elkedel på værelset, vil det altså være nemt for dig hurtigt at tilberede færdiggrød til din baby, når den har brug for det.

 

Flere Nyheder