Flotte og køreklare brugte biler til salg

28 juli 2021 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en ny bil, og må den helst ikke være alt for dyr? Så bør du overveje om ikke din ye bil skal være en brugt model.

Hvad er ideen i at købe en brugt bil?

Den mest åbenlyse fordel ved at købe en brugt bil frem for en fabriksny én af slagsen er selvfølgelig prisen.

I Danmark er det dyrt at anskaffe en ny bil. Den høje nypris på biler her til lands skyldes i høj grad de afgifter som pålægges bilerne. Disse afgifter kan udgøre op imod 180 procent af bilens oprindelige pris og presser dermed prisen op i et leje hvor det kan være svært at følge med.

Faktisk er det som almindelig dansk lønmodtager aldeles urealistisk at forestille sig at man skal kunne finansiere køb af ny bil uden at optage et lån. Er det ikke lige der man er i sit liv kan drømmen om en bil hurtigt gå fløjten. I hvert fald hvis bilen skal være spritny. Og det er her det danske brugtvogns marked kommer ind i billedet.

Køb en billig brugt bil i top kvalitet

En bil smider nemlig det meste af sin nyværdi inden for ganske få år efter køb. Værditabet starter det øjeblik du triller ud over kantstenen uden for forhandleren og fortsætter støt og roligt gennem de næste tre til fem år.

Som køber af en brugt bil vil du kunne udnytte dette fænomen til din egen fordel. Vælger du i stedet for en ny bil at købe en brugt model med cirka fem år på bagsmækken kan du nemlig få den til en brøkdel af dens nypris. Og så har du pludselig sparet mange penge på dit bil køb.

De bedste brugte biler finder du hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Klik ind på Biltorvet.dk og find annoncer for brugte biler til salg.

Flere Nyheder