Find et kompetent misbrugscenter til at hjælpe dig

30 juni 2022 Silje Hansen

editorial

Er du blevet afhængig af alkohol, stoffer eller spil, så kan du med fordel læse med her. Det gælder også for dig som er pårørende til en, som er endt i et misbrug. Det er hverken sjovt eller nemt for nogle af jer at være i eller se på. 

Når du først er blevet afhængig af alkohol eller stoffer, kan det være svært at overskue en hel dag. Du kan med sikkerhed ikke varetage dit arbejde eller studie. Det kan være en stor lussing at få, når man bliver smidt ud af skolen eller fyret fra sit arbejde, fordi du er påvirket.

Der kan måske ligge en hel del tanker og følelser bag, hvordan denne afhængighed er blevet skabt. Det er måske dem du flygter fra. Men det kan du stadig nå at lave om på, så du igen kommer på rette køl og kan tage styringen igen over dit liv.

Misbrugscenter

Sådan finder du det rette misbrugscenter

Et misbrugscenter er bygget til at hjælpe dig som er endt i et misbrug eller har en afhængighed. Det kan være svært at komme ud af selv. Det vil kræve professionel hjælp, hvor du er omringet af dygtige og venlige mennesker, der kan støtte og hjælpe dig. 

Et misbrugscenter danner rammerne for at du kan komme lidt væk fra dine vante omgivelser. Det betyder, at du ikke lige så let kan falde i dine gamle rutiner. Her er der fokus på at aflede dine tanker på andre ting, og få dig til at mærke din krop og tanker på en sund måde. På denne måde kan du genopbygge dig selv, så du kommer ud som en bedre version af dig selv.

Behandlingscenter-stien.dk kan hjælpe dig med dit misbrug

Hvis du ønsker at komme i behandling for misbrug af alkohol, stoffer eller spil, så kan du med fordel vælge behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder