Find billig bobleplast online

29 august 2022 admin

editorial

Emballage er processen med at omslutte eller beskytte produkter med henblik på distribution, opbevaring, salg og brug. Emballage henviser også til det materiale, der beskytter og indeholder produktet. Den rigtige emballage kan få dit produkt til at skille sig ud på hylderne, tiltrække kunder og beskytte dine varer under transport.

Der findes mange forskellige emballagetyper, og det kan være en vanskelig opgave at vælge den rigtige emballage til dit produkt. Her er en guide til de mest almindelige emballagetyper, der kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Hvilke typer emballage findes der?

Bæredygtig emballage er fremstillet af genbrugsmaterialer og affald, hvor det giver mening. Denne type emballage bliver mere og mere populær i takt med, at virksomhederne stræber efter at reducere deres miljøpåvirkning.

image

Færdige kasser er velegnede til forsendelse af tekstiler, kan bruges til mange andre typer forsendelse. Bølgepap er særligt velegnet som basisemballage til en række forsendelser. Bølgepap fås i forskellige bredder, lige fra 15 cm til store ruller på 220 cm. Kassefyld, som beskytter kassens indhold, består af ESP (flamingo), Biofill (majs) eller Woodwool (træspåner).

Hvad er bobleplast?

Boblefolie eller bobleplast er en type plastemballagemateriale, der består af mange bobleagtige luftlommer. Det bruges til at polstre og beskytte skrøbelige genstande under transport. Bobleplast fås i forskellige størrelser, tykkelser og længder.

Polystyrenchips er en type emballage til løst fyld, der er fremstillet af ekspanderet polystyren (EPS). De bruges til at fylde tomme rum i pakker og beskytte indholdet mod skader under transporten. Emballagejordnødder findes i forskellige størrelser, former og farver.

Strækfilm eller strækindpakning er en type fleksibel plastfolie, der vikles rundt om produkter for at holde dem sammen. Stretchfolie fås i forskellige bredder, tykkelser og længder. Den kan være gennemsigtig eller uigennemsigtig.

Du kan læse mere, og finde nøjagtig den emballage du står og skal bruge, på www.billigemballage.dk.

Flere Nyheder