Få gratis ombytning af gasflasker

Som virksomhed med behov for fleksibel og miljørigtig opvarmning ved hjælp af gas er det en god idé at have en fast og pålidelig leverandør. Her kan du med fordel vælge det danske firma Primagaz. Hos Primagaz kan du købe de rene og effektive gas typer LPG og BioLPG – og samtidig indgå i en fornuftig retur ordning.

Regler for ombytning af gasflasker hos Primagaz

Når du ønsker at ombytte dine tomme gasflasker er det vigtigt at du har styr på reglerne for denne operation. Først og fremmest skal du være opmærksom på at der ikke er nogen pant værdi på dine brugte og tomme gasflasker. De tilhører dig. Derfor kan du ikke forvente at få penge for dine gasflasker når du leverer dem retur til din leverandør af gas.

Hos Primagaz kan du dog få ombyttet dine tomme gasflasker til fulde, og kun betale for gassen. Dette er en del af Primagaz’ bæredygtige og miljøvenlige politik. Du kan selvfølgelig kun få ombyttet gasflasker til nye af samme type. Og du kan ikke få fyldt gasflasker op som er indkøbt i udlandet. Kun gasflasker indkøbt i Danmark kan ombyttes hos Primagaz. Dette skyldes at gasflaskerne som renses og tages i genanvendelse skal opfylde visse sikkerhedsmæssige krav og standarder – og det er der ingen garanti for at udenlandske gasflasker gør. Ligeledes anbefales det heller ikke at du lader Primagaz gasflasker opfylde hos en udenlandsk leverandør.

Primagaz har mere end tusind forhandlere fordelt over hele landet. Derfor er det nemt for dig at ombytte dine gasflasker hos Primagaz. Du kan også sagtens lave en fast ordning omkring levering af fyldte – og afhentning af tomme – gasflasker i virksomheds øjemed. Kig ind forbi hjemmesiden primagaz.dk og læs mere om ombytning af gasflasker – og find din lokale forhandler af LPG og BioLPG fra Primagaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *