Få det meste ud af sommerferien i Danmark med en overdækket terrasse

08 juni 2021 Astrid Pedersen

Som ejer af et hus med have til er du vældig privilegeret. Det betyder nemlig, at du og din familie har mulighed for at nyde den danske sommer i fulde drag inden for matriklens trygge rammer.

Det er blevet utroligt moderne at afholde ferie i form af staycation hvilket vil sige at man holder sig hjemme, slapper af og tager den med ro. Haven kan med fordel omdannes til familiens eget ferieland, med udendørs legeredskaber og en lækker træterrasse. Og hvis den danske sommer arter sig som den har for vane gør du klogt i at lade din nye træterrasse være helt eller delvist overdækket.

Hvad koster en overdækket terrasse?

Når du skal have opført en overdækket terrasse bør du overlade opgaven med design og konstruktion til en faguddannet tømrer.

Det forholder sig nemlig sådan med overdækkede træterrasser at de i mange tilfælde vil tælle som en selvstændig tilbygning til din bolig. Derfor er der både tilladelser som skal indhentes og byggemæssige krav som skal være opfyldt. Og her vil en professionel tømrer med speciale inden for opførelse af træterrasser eksperten.

Du vil således ikke selv kunne opføre en overdækket terrasse og dermed spare penge på honorar til din håndværker. Til gengæld kan du betragte din overdækkede træterrasse som en investering i din ejendom.

En overdækket terrasse vil nemlig med sikkerhed kunne tilføre din bolig værdi – i hvert fald såfremt den er professionelt designet og konstrueret, og opført i kvalitets materialer.

Hvor kan jeg få hjælp til opførelse af en overdækket terrasse?

Som nævnt oven for vil en dygtig faguddannet tømrer kunne hjælpe dig med at opføre en flot og holdbar overdækket terrasse. En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour som står bag den danske virksomhed Kun Terrasser ApS. Du kan se eksempler på overdækkede terrasser på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Flere Nyheder