Bliv skarp i VBA med det rette kursus

Arbejder du til daglig med komplekse udregninger i Microsoft Excel, og ville du ønsker, at der var en måde hvorpå du kunne automatisere nogle af disse, og samtidig eliminere din fejl margin? Så er der gode nyheder til dig – for det kan du med Microsoft Visual Basic for Applications (også kaldet VBA). Og på et VBA kursus hos 4D vil du kunne lære hvordan.

Hvorfor skal jeg tage et VBA kursus?

Hvis du ønsker at gøre brug af Microsoft Visual Basic for Applications i en professionel sammenhæng, er det en god idé at være skarp i de forskellige procedurer og metoder.

Når du har gennemført et VBA kursus hos 4D, vil du vide præcis hvorledes du skal gribe en given opgave an. Hos 4D kender de dygtige undervisere og kursus tilrettelæggere alt til erhvervslivets behov for målrettede kurser med praktisk og anvendeligt indhold, og tilbyder således en bred vifte af spændende VBA kurser med fokus på de enkelte applikationer inden for hvilke VBA kan anvendes.

Efter et VBA kursus hos 4D vil du således være i stand til at anvende Microsoft Visual Basic for Applications sammen med de forskellige Microsoft Office applikationer – for eksempel Microsoft Word, Microsoft Excel eller Microsoft Access. Du kan også vælge at tilmelde dig et kursus i VBA datamodellering og design. Eller du kan gå i dybden med Viso programmering med Microsoft Visual Basic for Applications.

Der er hos 4D rigtig mange muligheder for at skærpe dine kundskaber inden for den praktiske anvendelse af VBA, og samtidig selv få hands on erfaring. 4D har igennem mange år tilrettelagt dybtgående og lærerige kurser i VBA og andre erhvervs relevante IT applikationer og programmer.

Du kan finde et stort udvalg af relevante IT kurser hos 4D, herunder kurser i Microsoft Visual Basic for Applications – se dem alle på hjemmesiden 4d.dk